25.05.2020

  • Εξακολουθούμε να είμαστε σύμφωνοι ότι μια λύση δύο κρατών μέσω διαπραγματεύσεων είναι η μοναδική λύση, συνέχισε ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας, σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Ιορδανό Υπουργό Εξωτερικών Αϊμάν Σαφάντι.

  • Στα τέλη Μαϊου ο γαμπρός και σύμβουλος του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, που πραγματοποίησε περιοδεία στην περιοχή για την προώθηση αυτού του σχεδίου, συνάντησε τον βασιλιά Αμπντάλα Β` της Ιορδανίας.

  • Καμία ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί για την παρουσίαση του σχεδίου για την ειρήνη ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους το οποίο ετοιμάζεται και έχει προαναγγελθεί εδώ και καιρό από την Ουάσινγκτον.

  • Σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών, η Ιορδανία είναι ο θεματοφύλακας των ιερών μουσουλμανικών τόπων στην Ιερουσαλήμ και φιλοξενεί, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, σχεδόν 2,2 εκατομμύρια Παλαιστίνιους πρόσφυγες σε έναν πληθυσμό 6,6 εκατομμυρίων.

09/06/19 18:38

Γερμανός ΥΠΕΞ: Μόνη λύση του Παλαιστινιακού η λύση των δύο κρατών

"Εξακολουθούμε να είμαστε σύμφωνοι ότι μια λύση δύο κρατών μέσω διαπραγματεύσεων είναι η μοναδική λύση", συνέχισε ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας, σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Ιορδανό Υπουργό Εξωτερικών Αϊμάν Σαφάντι. Καμία ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί...

rikNews ·

Γερμανός ΥΠΕΞ: Μόνη λύση του Παλαιστινιακού η λύση των δύο κρατών

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook