30.10.2020

  • Έχουμε θέση για 50 έως 75 ανθρώπους, λέει στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Γενς-Πέτερ Γκόλντε, ο δήμαρχος αυτής της πόλης των 31.000 κατοίκων στο κρατίδιο του Βραδεμβούργου.

  • Στην είσοδο του κέντρου της πόλης, γιγάντια πολύχρωμα γράμματα ζωγραφισμένα σ' έναν τοίχο τραβούν την προσοχή: Diversity is our future (η διαφορετικότητα είναι το μέλλον μας).

  • Όταν βλέπουμε τις εικόνες από την πυρκαγιά στη Μόρια, το θέμα δεν είναι να κάνουμε διαλέξεις για μεγάλες πολιτικές αποφάσεις, το θέμα είναι η ηθική, διαβεβαιώνει ο δήμαρχος.

  • Στην πόλη, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 60 χλμ.βορειοδυτικά του Βερολίνου, οι κάτοικοι συγκινήθηκαν από τις εικόνες των ανθρώπων που κοιμούνταν στην άσφαλτο μετά την καταστροφή των καταφυγίων τους από την πυρκαγιά στη Λέσβο.

27/09/20 11:21

Γερμανία: Το Νοϊρούπιν θέλει να υποδεχτεί μετανάστες από την Ελλάδα

«Έχουμε θέση για 50 έως 75 ανθρώπους», λέει στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Γενς-Πέτερ Γκόλντε, ο δήμαρχος αυτής της πόλης των 31.000 κατοίκων στο κρατίδιο του Βραδεμβούργου. Στην είσοδο του κέντρου της πόλης, γιγάντια πολύχρωμα γράμματα ζωγραφισμένα σ' έναν τοίχο τραβούν την...

rikNews ·

Γερμανία: Το Νοϊρούπιν θέλει να υποδεχτεί μετανάστες από την Ελλάδα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook