25.05.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ειδικότερα, αναφέρεται πως μετά την παραίτηση Νάλες, το κόμμα των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) βυθίζεται πιο βαθιά σε μια υπαρξιακή κρίση, που κλονίζει και τον μεγάλο συνασπισμό.

  • Αντιθέτως, η εκλογή νέου επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, την οποία η κυρία Νάλες είχε προγραμματίσει για αύριο, ακυρώθηκε και μεταβατικά την ευθύνη αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα αντιπρόεδρός της Ρολφ Μούτσενιχ.

  • Καθαρή δήλωση των προθέσεών τους σε ό,τι αφορά το μέλλον του κυβερνητικού συνασπισμού ζήτησε σήμερα από τους Σοσιαλδημοκράτες και ο επικεφαλής του μικρότερου εταίρου, των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), Μάρκους Σέντερ.

  • Την ίδια ώρα, μέλη του προεδρείου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος τόνισαν την ευθύνη για τη σταθερότητα της κυβέρνησης, σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε υπό την πρόεδρο Άνεγκρετ Κραμπ- Καρρενμπάουερ, παρούσης της Καγκελαρίου Μέρκελ.

03/06/19 21:22

Γερμανία:Κλονίζεται ο κυβερνητικός συνασπισμός μετά την παραίτηση Νάλες

Ειδικότερα, αναφέρεται πως μετά την παραίτηση Νάλες, το κόμμα των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) βυθίζεται πιο βαθιά σε μια υπαρξιακή κρίση, που κλονίζει και τον μεγάλο συνασπισμό. Οι Χριστιανοδημοκράτες ζήτησαν εχθές από τον κυβερνητικό εταίρο τους να ληφθούν αμέσως αποφάσεις για...

rikNews ·

Γερμανία:Κλονίζεται ο κυβερνητικός συνασπισμός μετά την παραίτηση Νάλες

rikNews

Παραιτήθηκε από το SPD η Αντρέα Νάλες

Η τριμελής Επιτροπή, αποτελούμενη από την Πρωθυπουργό του Μεκλεμβούργου-Πομερανίας Μανουέλα Σβέσιγκ, την Πρωθυπουργό της Ρηνανίας-Βεστφαλίας Μάλου Ντράιερ και τον επικεφαλής του SPD στην Έσση Τόρστεν Σέφερ-Γκιμπελ, η οποία θα διαχειριστεί τις διαδικασίες ανάδειξης νέου αρχηγού,...

rikNews ·

Παραιτήθηκε από το SPD η Αντρέα Νάλες

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook