27.05.2019

  • Μετά προσθέτουμεκαι τους μουλιασμένους χουρμάδες, αφού τους έχουμεπρώτα στραγγίξει και το κακάο και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.

  • Πάνω σε λαδόκολα βάζουμετηζύμη, την ανοίγουμελίγο με τα δάχτυλα, βάζουμεαπό πάνω από τη ζύμη άλλη μια λαδόκολλα και ανοίγουμεμε τον πλάστη μέχρι να έχουμετο επιθυμητό πάχος, να γίνουν δηλ.λεπτά μπισκοτάκια.

  • Μετά παίρνουμεένα μπισκότο, του βάζουμεμια κουταλίτσα φιστικοβούτυρο και το σκεπάζουμεμε ένα μπισκότο.

  • Αν χρειαστεί προσθέτουμεκαι 2 κ.σ.νερό από αυτό που μούλιασαν οι χουρμάδες (το μείγμα θέλουμε να μπορούμε να το απλώσουμε με τον πλάστη.)

24/04/19 12:29

Γεμιστά μπισκότα χωρίς ζάχαρη κι αλεύρι

Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τα φιστίκια, τη βρώμη, τον λιναρόσπορο. Μετά προσθέτουμε και τους μουλιασμένους χουρμάδες, αφού τους έχουμε πρώτα στραγγίξει και το κακάο και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και 2 κ.σ. νερό από αυτό...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook