20.11.2019

  • Καθαρίζουμε τις γαρίδες, χαράσσουμε με τη βοήθεια ενός κοφτερού μαχαιριού εγκάρσια σε 5 σημεία την πλάτη της γαρίδας.

  • Τις γυρίζουμε από την ανάποδη μεριά (της κοιλιάς) και χαράσσουμε πάλι με το μαχαίρι 4 φορές ανάμεσα στα από πάνω σημεία.

  • Τις πατάμε ελαφρά με το χέρι μας από την μεριά της πλάτης και τις ανοίγουμε σαν ακορντεόν.

  • Σερβίρουμε τις γαρίδες μας με γλυκιά τσίλι σως και φρέσκο θυμάρι Καλή μας όρεξη!

04/11/19 13:54

Γαρίδες Τεμπούρα Blue Island

Καθαρίζουμε τις γαρίδες, χαράσσουμε με τη βοήθεια ενός κοφτερού μαχαιριού εγκάρσια σε 5 σημεία την πλάτη της γαρίδας. Χαράζουμε 2-3 χιλιοστά σε βάθος. Τις γυρίζουμε από την ανάποδη μεριά (της κοιλιάς) και χαράσσουμε πάλι με το μαχαίρι 4 φορές ανάμεσα στα από πάνω σημεία....

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook