18.08.2019

  • Στέφανος Ματσούκας ΚλινικόςΔιαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc Change Eat - Clinical Dietitians & Associates Τηλ.

  • Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμεμαζί το σκόρδο, το ελαιόλαδο, τη σάλτσα ντομάτας και το ξύδι.

  • Θρεπτική Αξία ανά μερίδα (4 ξυλάκια): Ενέργεια/ Θερμίδες: 293 Kcal Λιπαρά: 14 γρ.

  • Καλύπτουμε, και τις βάζουμετις στο ψυγείο για 30 λεπτά έως 1 ώρα, ανακατεύοντας παράλληλα μία ή δύο φορές.

18/07/19 16:04

Γαρίδες σουβλάκι με μαρινάδα

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε μαζί το σκόρδο, το ελαιόλαδο, τη σάλτσα ντομάτας και το ξύδι. Προσθέτουμε το βασιλικό, το αλάτι και το πιπέρι καγιέν. Βάζουμε τις γαρίδες στο μπολ, και ανακατεύουμε μέχρι να μαριναριστούν όλες ομοιόμορφα. Καλύπτουμε, και τις βάζουμε τις...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook