28.01.2020

  • Για τη γέμιση: Τοποθετούμε ένα τηγάνισε δυνατή φωτιά και βάζουμε 1 κ.σ.ελαιόλαδο.

  • Προσθέτουμε το μπέικον και το μήλο σε κυβάκια, το σκόρδο κομμένο σε φέτες, τα κάστανα και σοτάρουμε.

  • Για τη γαλοπούλα: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC στον αέρα.

  • Σηκώνουμε προσεκτικά το δέρμα και βάζουμε ανάμεσα το βούτυρο σε κομμάτια.

01/12/19 15:00

Γαλοπούλα γεμιστή με μήλα και κάστανα

Για τη γέμιση: Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε θυμάρι και σοτάρουμε. Ψιλοκόβουμε το σέλερι και το βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε το μπέικον και το μήλο σε κυβάκια,...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook