19.09.2019

  • Για τη σάλτσα: Σε ένα μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα, το ούζο και το ψιλοκομμένο σκόρδο.

  • Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και ρίχνουμε λίγα ψιλοκομμένα φύλλα θυμαριού και πιπέρι και αφήνουμε στην άκρη μέχρι να την χρειαστούμε.

  • Για τα πουγκιά: Το 1 φιλέτο γαλοπούλας Foodsaver βγάζει 4 μερίδες άρα θα χρειαστούμε 4 πουγκιά.

  • Κόβουμε τα μανιτάρια στη μέση ή στα 4 αν είναι μεγάλα και ρίχνουμε και λίγα μανιτάρια πάνω από κάθε πουγκί.

07/08/19 12:40

Γαλοπούλα Foodsaver με μανιτάρια στη λαδόκολλα

Για τη σάλτσα: Σε ένα μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα, το ούζο και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και ρίχνουμε λίγα ψιλοκομμένα φύλλα θυμαριού και πιπέρι και αφήνουμε στην άκρη μέχρι να την χρειαστούμε. Για τα πουγκιά: Το 1 φιλέτο...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook