21.08.2019

  • Στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Τούρκο ομόλογό του, ύστερα από συνάντηση στην Αττάλεια, ο κύριος Κατρούγκαλος είπε ότι η Ελλάδα εστιάζει τις προσπάθειές της στη διεθνή πτυχή του Κυπριακού.

  • Ο Γιώργος Κατρούγκαλος επανέλαβε την ανάγκη για πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου και διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει πλήρως την άσκηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της.

  • Πρόσθεσε ότι η Αθήνα αναμένει να ακούσει τις ιδέες της Άγκυρας για τα θέματα ασφάλειας, στην επόμενη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών, στις 12 Απριλίου, επί ελληνικού εδάφους.

  • Για τα ενεργειακά, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι δεν είναι ρεαλιστικός οποιοσδήποτε σχεδιασμός δεν περιλαμβάνει την Τουρκία.

21/03/19 11:38

Γ. Κατρούγκαλος: Εστιάζουμε στη διεθνή πτυχή του Κυπριακού

Στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Τούρκο ομόλογό του, ύστερα από συνάντηση στην Αττάλεια, ο κύριος Κατρούγκαλος είπε ότι η Ελλάδα εστιάζει τις προσπάθειές της στη διεθνή πτυχή του Κυπριακού. Πρόσθεσε ότι η Αθήνα αναμένει να ακούσει τις ιδέες της Άγκυρας για τα...

rikNews ·

Γ. Κατρούγκαλος: Εστιάζουμε στη διεθνή πτυχή του Κυπριακού

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook