26.11.2022

  • ΣτονSuperSportfm104.0και την εκπομπή Μέσα σε όλα με τον Χρήστο Παπακώστα, μίλησε οπρώην άσσοςτης Ομάδας μας του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Εθνικής Ελλάδας,Γιώργος Αμανατίδης.

  • Έχω να λέω τα καλύτερα για το κυπριακό πρωτάθλημα και το πως το διαχειρίζονται, οι φιλοδοξίες που υπάρχουν, η εικόνα του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη έγινε θέμα προς συζήτηση για αρκετό καιρό εδώ στην Ελλάδα.

  • Βλέπω ότι όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές με δυνατά ρόστερ και όταν είχα έρθει δεν περίμενα να συναντήσω τέτοια ποιότητα στις ομάδες.

  • Είχαμε τρομερή συνεργασία, πήγαινα πολλές φορές στα γραφεία της ομάδας και με ρωτάγανε πολλά πράγματα πως τα κάνανε στον Ολυμπιακό και μου άρεσε που ήθελαν να μάθουν και μετέπειτα έφτασαν τον σύλλογο πολύ ψηλά.

22/02/21 12:25

Γ. Αμανατίδης: «Νιώθω τυχερός που είχα πάει στο ΑΠΟΕΛ τότε»

ΣτονSuperSport fm 104.0και την εκπομπή «Μέσα σε όλα» με τον Χρήστο Παπακώστα, μίλησε ο πρώην άσσοςτης Ομάδας μας του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Εθνικής Ελλάδας,Γιώργος Αμανατίδης. «Έχω να λέω τα καλύτερα για το κυπριακό πρωτάθλημα και το πως το διαχειρίζονται, οι φιλοδοξίες...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Γ. Αμανατίδης: «Νιώθω τυχερός που είχα πάει στο ΑΠΟΕΛ τότε»

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook