21.09.2020

  • Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμεελαιόλαδο και ξεκινούμε να σοτάρουμετις φτερούγες μέχρι να πάρουν ένα πολύ καλό χρώμα.

  • Τέλος δυναμώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμεμέχρι να συμπυκνωθούν τα υγρά στο μισό.

15/01/20 09:40

Φτερούγες Κοτόπουλου με Κρασί και Μανιτάρια

Αλατίζουμε τις φτερούγες κοτόπουλου και αφήνουμε στην άκρη. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε ελαιόλαδο και ξεκινούμε να σοτάρουμε τις φτερούγες μέχρι να πάρουν ένα πολύ καλό χρώμα. Προσθέτουμε τα μανιτάρια μέσα στο τηγάνι και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook