25.02.2020

  • Την αποκάλυψη έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε συνέντευξή του, χθες βράδυ, σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό.

  • Όπως ανέφερε ο κύριος Παναγιωτόπουλος, κατά τη συνάντηση που είχε με την Γαλλίδα ομόλογο του στο Παρίσι, διερεύνησε ποια θα είναι η στάση των Γάλλων έναντι της τουρκικής προκλητικότητας.

  • Διαπίστωσε ότι οι Γάλλοι από μόνοι τους, θέλοντας να προασπίσουν τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα που διατηρούν στην περιοχή και όντας παραδοσιακοί σύμμαχοι των Ελλήνων, στέλνουν εντός της κυπριακής ΑΟΖ πολεμική φρεγάτα.

  • Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξέφρασε την πεποίθηση πως είναι μόνο η αρχή, αφού όπως είπε, αυτό που εκτιμά είναι πως και οι Ιταλοί θα στείλουν πολεμικό πλοίο στο τεμάχιο Επτά.

12/10/19 11:56

Φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού της Γαλλίας στην ΑΟΖ

Την αποκάλυψη έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε συνέντευξή του, χθες βράδυ, σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό. Όπως ανέφερε ο κύριος Παναγιωτόπουλος, κατά τη συνάντηση που είχε με την Γαλλίδα ομόλογο του στο Παρίσι, διερεύνησε ποια θα είναι...

rikNews ·

Φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού της Γαλλίας στην ΑΟΖ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook