14.07.2020

  • Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση ενημέρωσης για το έργοΑΜableκαι το σεμινάριο με θέμα:AdditiveManufacturing,που διοργάνωσε το Frederick Research Center.

  • Εκπρόσωπος του προγράμματος AMable στην Κύπρο είναι ο Δρ Λουκάς Παπαδάκης, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Frederick.

  • Το έργο ΑΜable χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος “Ορίζοντα 2020” και στοχεύει στην παροχή υποστήριξης σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) για την ανάληψη εργασιών στον τομέα της προσθετικής κατασκευαστικής (additive manufacturing).

  • Έμφαση δόθηκε επίσης στη δυνατότητα συνεργασίας με τους ερευνητικούς φορείς που συμμετέχουν στο Έργο ως παροχείς υπηρεσιών και τη λήψη τεχνογνωσίας από αυτούς σε θέματα που αφορόυν την Προσθετική Κατασκευαστική.

12/04/19 17:14

Frederick Research Center: Υποστήριξη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην προσθετική κατασκευαστική

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση ενημέρωσης για το έργοΑΜableκαι το σεμινάριο με θέμα:AdditiveManufacturing,που διοργάνωσε το Frederick Research Center. Το έργο ΑΜable χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος “Ορίζοντα 2020” και...

ΠαιδείαNews ·

Frederick Research Center: Υποστήριξη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην προσθετική κατασκευαστική

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook