12.08.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, η ΕΜΑΚ και δύτες επιχειρούν και με τη χρήση φουσκωτού σκάφους.

  • Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, έκαμε λόγο για δυσκολίες, λόγω των κατασκευαστικών και άλλων εμποδίων στο φρεάτιο.

  • Το πτώμα της δεύτερης γυναίκας, η ταυτότητα της οποίας δεν έχει ακόμα διακριβωθεί, ανασύρθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, σχεδόν μια εβδομάδα μετά τον εντοπισμό της 38χρονης Μαίρη Ρόουζ από τις Φιλιππίνες.

  • Η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εντοπισμού και άλλων πτωμάτων στο φρεάτιο, καθότι, σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερα κατέγραψε το Σάββατο κάποιες σκιές στο φρεάτιο.

22/04/19 12:03

Φόνοι: Στη λίμνη Μεμί επικεντρώνονται οι έρευνες

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, η ΕΜΑΚ και δύτες επιχειρούν και με τη χρήση φουσκωτού σκάφους. Διενεργούν περιμετρικά έλεγχο με ρομποτική κάμερα σε μιά προσπάθεια να συλλεγούν στοιχεία. Στο Ξυλιάτο έφθασε επίσης ασθενοφόρο του στρατού. Παράλληλα, στο Μιτσερό συνεχίζονται...

rikNews ·

Φόνοι: Στη λίμνη Μεμί επικεντρώνονται οι έρευνες

rikNews

Φόνος: Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες - άφαντη η 6χρονη

Η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εντοπισμού και άλλων πτωμάτων καθότι, σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερα κατέγραψε το Σάββατο κάποιες σκιές. Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, έκαμε λόγο για δυσκολίες, λόγω των κατασκευαστικών και άλλων εμποδίων...

rikNews ·

Φόνος: Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες - άφαντη η 6χρονη

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook