23.05.2019

  • Αρχίζουμε από τη γέμιση και τρίβουμε το τυρί μας τουλάχιστον μία μέρα πριν για να στεγνώσει.

  • Για τη ζύμη κοσκινίζουμε σε μια λεκάνη το αλεύρι, προσθέτουμε το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ, το μεχλέπι, τη μαστίχα και ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας.

  • Προσθέτουμε στη συνέχεια το προζύμι και γάλα χλιαρό για να διαλυθεί το προζύμι και ζυμώνουμε να γίνει μια ζύμη κανονική.

  • Αφήνουμε τη ζύμη για 1-2 ώρες να φουσκώσει και ανοίγουμε λεπτά φύλλα πάχους ½ εκατοστών.

25/04/19 16:34

Φλαούνες

Αρχίζουμε από τη γέμιση και τρίβουμε το τυρί μας τουλάχιστον μία μέρα πριν για να στεγνώσει. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι, το μεχλέπι και τη μαστίχα και ανακατεύουμε καλά. Κτυπούμε τα αυγά ολόκληρα. Κάνουμε ένα βαθούλωμα στη λεκάνη με το τυρί, προσθέτουμε το προζύμι και...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook