21.05.2022

  • Πρώτος στον διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής Olivier Roellinger 2019 στην κατηγορία των χωρών της Νότιας Ευρώπης κατετάγη ο φοιτητής του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου (ΑΞΙΚ) Αντώνης Αβούρης.

  • Ο διαγωνισμός Olivier Roellinger διοργανώνεται από τον περιβαλλοντικό οργανισμό Ethic Ocean, τη γαστρονομική σχολή Ferrandi Paris και την Ένωση Εστιατορίων Υψηλής Γαστρονομίας και Πολυτελών Ξενοδοχείων Relais & Chateaux.

  • Ο διαγωνισμός διεξήχθη στις 28 Μαρτίου 2019 στη Βαλένθια της Ισπανίας και σε αυτόν συμμετείχαν φοιτητές μέχρι 25 ετών.

  • Στόχος του διαγωνισμού είναι η ευαισθητοποίηση για την ανάγκη αποτροπής της χρήσης ψαριών υπό εξαφάνιση στη μαγειρική με απώτερο σκοπό την αποφυγή της κατάχρησης των θαλάσσιων ειδών και την επίτευξη της αειφόρου ανάπτυξης.

05/04/19 15:11

Φοιτητής του ΑΞΙΚ πρώτος στον διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής «Olivier Roellinger 2019»

Πρώτος στον διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής Olivier Roellinger 2019 στην κατηγορία των χωρών της Νότιας Ευρώπης κατετάγη ο φοιτητής του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου (ΑΞΙΚ) Αντώνης Αβούρης. Ο διαγωνισμός διεξήχθη στις 28 Μαρτίου 2019 στη Βαλένθια της Ισπανίας και...

ΠαιδείαNews ·

Φοιτητής του ΑΞΙΚ πρώτος στον διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής «Olivier Roellinger 2019»

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook