17.02.2020

  • Ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Φοιτητικής Μέριμνας ανακοίνωσε ότι τώρα εξετάζονται αιτήσεις που υποβλήθηκαν τέλος Φεβρουαρίου του 2019 και εξέφρασε την ελπίδα ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου θα έχει πληρωθεί ένας μεγάλος αριθμός δικαιούχων.

  • Στο σύστημα έχουν ήδη καταχωρηθεί από το προσωπικό της Υπηρεσίας, πέραν των 17 χιλιάδων φοιτητών, από τις συνολικά 21,500 αιτήσεις που έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα.

  • Ερωτηθείς για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στις πληρωμές, ο κύριος Παπούλας, είπε ότι μία στις τρεις αιτήσεις που υποβάλλονται έχουν ελλείψεις και η υπηρεσία ζητά από τους αιτητές συμπληρωματικά στοιχεία.

  • Υπάρχουν, είπε επίσης και περιπτώσεις δήλωσης ψευδών στοιχείων τα οποία η υπηρεσία χρειάζεται χρόνο για να εξακριβώσει.

10/05/19 10:15

Φοιτητική χορηγία – λήγει η υποβολή αιτήσεων

Μιλώντας στο Τρίτο, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Φοιτητικής Μέριμνας του Υπουργείου Παιδείας, Ανδρέας Παπούλας, είπε ότι μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί γύρω στις 21,500 αιτήσεις. Ο κύριος Παπούλας είπε ότι μέχρι στιγμής έχουν καταβληθεί πληρωμές σε 2.269 δικαιούχους φοιτητικής...

rikNews ·

Φοιτητική χορηγία – λήγει η υποβολή αιτήσεων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook