22.08.2019

  • Κέισι Μ. Ρέμπχολζ, αναπληρώτρια καθηγήτρια επιδημιολογίας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας Μπλούμπεργκ, του Πανεπιστημίου Τζόνς Χόπκινς που εδράζεται στη Βαλτιμόρη, στο Μέριλαντ.

  • Αυτές οι διατροφικές συνήθειες είναι παρόμοιες με αυτές που προτείνονται για την καταπολέμηση της υπέρτασης, προσθέτει η ίδια.

  • Η παρούσα μελέτη είναι η πρώτη που ασχολείται με τις συνέπειες των φυτικών και ζωικών τροφών στον γενικό πληθυσμό.

  • Η Ρέμπχολζ φιλοδοξεί πως η μελλοντική έρευνα θα επικεντρωθεί στο ρόλο της ποιότητας των φυτικών προϊόντων στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου καρδιαγγειακών ασθενειών.

07/08/19 12:37

Φυτικές τροφές συνδέονται με καλύτερη καρδιαγγειακή υγεία

Τα αποτελέσματα της μελέτης, που δημοσιεύτηκαν στο «Journal of the American Heart Association», την επιθεώρηση της Αμερικανικής Καρδιολογικής Ένωσης/ Αμερικάνικης Ένωσης για τα Εγκεφαλικά, έδειξαν ότι οι άνθρωποι που έτρωγαν περισσότερα φυτικά προϊόντα είχαν 16% μικρότερο...

rikNews ·

Φυτικές τροφές συνδέονται με καλύτερη καρδιαγγειακή υγεία

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook