23.01.2020

  • Βάζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη, σχηματίζουμε λακάκι στημέση, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι και το ξίδι και ζυμώνουμε μέχρις ότου έχουμε μιαζύμη πουθρυμματίζει εύκολα.

  • Λαδώνουμε ελαφρώς ένα ρηχό στρογγυλό ταψί και στρώνουμε 3 φύλλα από κάτω, λάδώνοντάς τα και σουρώνοντάς τα.

  • Ακολούθως απλώνουμε πάνω την γέμιση που θα χρησιμοποιήσουμε καισκεπάζουμε με ακόμα ένα φύλλο.

03/10/19 09:57

Φύλλο για πίτες

Βάζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη, σχηματίζουμε λακάκι στη μέση, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι και το ξίδι και ζυμώνουμε μέχρις ότου έχουμε μιαζύμη που θρυμματίζει εύκολα. Ακολούθως προσθέτουμε το νερό και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μία εύπλαστη ζύμη. Πλάθουμε 6 μπαλίτσες και...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook