19.09.2019

  • Ζητάμε από τη ψαραγορά μας Blue Island η τσιπούρα μας να φιλεταριστεί και να αφαιρεθούν τα κόκαλα.

  • Στρώνουμε δύο αλουμινόχαρτα και από πάνω απλώνουμε χαρτί ψησίματος , περίπου 30 εκ το καθένα.

  • Βάζουμε αρκετό σπανάκι στη μέση του καθενός και από πάνω ένα φιλέτο ψαριού.

  • Ακολούθως βάζουμε ντοματίνια πάνω και γύρω από το ψάρι, προσθέτουμε δύο κλωνάρια θυμάρι και στύβουμε λεμόνι πάνω στο ψάρι.

19/08/19 14:48

Φιλέτο τσιπούρας Blue Island με σπανάκι και ντοματίνια

Ζητάμε από τη ψαραγορά μας Blue Island η τσιπούρα μας να φιλεταριστεί και να αφαιρεθούν τα κόκαλα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Στρώνουμε δύο αλουμινόχαρτα και από πάνω απλώνουμε χαρτί ψησίματος , περίπου 30 εκ το καθένα. Βάζουμε αρκετό σπανάκι στη μέση του...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook