18.10.2019

  • Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά προς δυνατή φωτιά.

  • Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τα φιλέτα τόνου και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα να ομογενοποιηθούν.

  • Όταν πάρει χρώμα ο τόνος και από τις δυο πλευρές, τον μεταφέρουμε σε ένα μικρό ταψάκι.

  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για 5-10 λεπτά.

20/09/19 11:24

Φιλέτο τόνου με σάλτσα πορτοκαλιού

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τα φιλέτα τόνου και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα να ομογενοποιηθούν. Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά προς δυνατή φωτιά. Αφαιρούμε τα φιλέτα τόνου από τη μαρινάδα (αφήνουμε τη μαινάδα...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook