-
Σε µεγάλο, βαθύ τηγάνι ζεσταίνουµε σε δυνατή φωτιά το µισό λάδι και σοτάρουµε το κοτόπουλο για 3-4 λεπτά.
-
Το αδειάζουµε σε ένα µπολ και ρίχνουµε πιπέρι και λιγοστό αλάτι.
-
Ρίχνουµε τα καρότα, τα µανιτάρια και το κρεµµύδι, ανακατεύουµε και σοτάρουµε για 4-5 λεπτά, µέχρι να µαραθούν τα λαχανικά.
Φιλέτο κοτόπουλου με λαχανικά και σάλτσα σόγιας Exotic Food
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Φιλέτο κοτόπουλου με λαχανικά και σάλτσα σόγιας Exotic Food
Σε µεγάλο, βαθύ τηγάνι ζεσταίνουµε σε δυνατή φωτιά το µισό λάδι και σοτάρουµε το κοτόπουλο για 3-4 λεπτά. Το αδειάζουµε σε ένα µπολ και ρίχνουµε πιπέρι και λιγοστό αλάτι. Στο ίδιο σκεύος ζεσταίνουµε σε µέτρια φωτιά το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρουµε το τζίντζερ για...