18.11.2019

  • Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα στήθη κοτόπουλου ούτως ώστε να μην υπάρχουν υγρά.

  • Αφού τα αλευρώσουμε, βάζουμε σε βαθύ τηγάνι τη μαργαρίνη –ή το λάδι- να ζεσταθεί.

  • Όταν το κρασί μας εξατμιστεί προσθέτουμε το ζωμό και χαμηλώνουμε τη φωτιά μας.

  • Σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα φιλέτα και να δέσει η σάλτσα μας για περίπου 20 λεπτά.

17/09/19 10:03

Φιλέτο κοτόπουλο με άσπρο κρασί και σάλτσα μανιταριών

Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα στήθη κοτόπουλου ούτως ώστε να μην υπάρχουν υγρά. Αφού τα αλευρώσουμε, βάζουμε σε βαθύ τηγάνι τη μαργαρίνη –ή το λάδι- να ζεσταθεί. Σοτάρουμε τα φιλέτα μας και από τις δύο πλευρές να ροδίσουν. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αφήνουμε για λίγα λεπτά...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook