13.11.2019

  • Στη συνέχεια βάζουμε το θυμάρι, το σπανάκι, το αλάτι, το πιπέρι και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να χάσει το σπανάκι όλη την υγρασία του.

  • Τοποθετούμε τα φιλετάκια στο ξύλο κοπής και τα πατάμε ελαφριά με λίγο ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές.

  • Στη συνέχεια τοποθετούμε πάνω στο κάθε φιλετάκι λίγη ποσότητα από το σοταρισμένο σπανάκι μαζί με μια φέτα χαλούμι και δύο λιαστές ντομάτες.

  • Κάνουμε ρολάκια τα φιλετάκια και τοποθετήσουμε 1-2 οδοντογλυφίδες όπου χρειάζεταιγια περισσότερη ασφάλεια.

08/10/19 17:05

Φιλετάκια χοιρινά με κουμανταρία και πουρέ λαχανικών

Τοποθετούμε ένα βαθουλό τηγάνι στη φωτιά και βάζουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και προσθέτουμε στο τηγάνι. Στη συνέχεια βάζουμε το θυμάρι, το σπανάκι, το αλάτι, το πιπέρι και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να χάσει το σπανάκι όλη την υγρασία...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook