25.03.2019

  • Εσύ πού θα βρεις τον έρωτα; Λίγες μόλις μέρες μακριά από την γιορτή των ερωτευμένων και η Starbucks ετοίμασαν την πιο ρομαντική και παθιασμένη εμπειρία και την έκλεισαν σε μία κούπα ζεστής σοκολάτας με… berries.

  • Η Berry Hot Chocolate αποτελεί την φετινή πρόταση των Starbucks, για όλους τους ερωτευμένους που γιορτάζουν την αγάπη αλλά και τους single που γιορτάζουν τον έρωτα τους για τη ζωή.

  • Ειδικά για τις 14 Φεβρουαρίου, όσοι παραγγείλουν την Berry Hot Chocolate, θα πάρουν άλλη μία δωρεάν για να τη μοιραστούν με το δικό τους αγαπημένο πρόσωπο και να ζήσουν μαζί την απόλυτη σοκολατένια απόλαυση.

  • Αυτή την απόλυτά ρομαντική εμπειρία, θα έχετε τη δυνατότητα να την βιώσετε αποκλειστικά στα Starbucks αυτόν τον Φεβρουάριο από τις 7 έως και τις 17 Φεβρουαρίου.

07/02/19 16:57

Φέτος ο έρωτας θέλει ζεστή σοκολάτα με ένα… twist

Εσύ πού θα βρεις τον έρωτα; Λίγες μόλις μέρες μακριά από την γιορτή των ερωτευμένων και η Starbucks ετοίμασαν την πιο ρομαντική και παθιασμένη εμπειρία και την έκλεισαν σε μία κούπα ζεστής σοκολάτας με… berries. Η Berry Hot Chocolate αποτελεί την φετινή πρόταση των Starbucks,...

City Freepress ·

Φέτος ο έρωτας θέλει ζεστή σοκολάτα με ένα… twist

City Freepress

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook