17.11.2019

  • Προσθέτουμε το χοιρινό και τη σάλτσα σόγιας Exotic Foodκαι τα υπόλοιπα υλικά στο γουόκ και ανακατεύουμε το φαγητό για μερικά λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί καλά.

  • Αφαιρούμε το κρέας από το τηγάνι και το αφήνουμε στην άκρη.

  • Στο ίδιο γουόκ σοτάρουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι μέχρι να βγάλουν τα αρώματά τους και μέχρι το κρεμμύδι να μαλακώσει.

12/08/19 10:42

Φέτες χοιρινού με πιπεριές και σάλτσα σόγιας Exotic Food

Κόβουμε το χοιρινό στα δύο ή στα τρία για το τηγάνισμα. Ανακατεύουμε τα υλικά για τη μαρινάτα, προσθέτουμε το χοιρινό και το μαρινάρουμε για τουλάχιστον 5-10 λεπτά. Σε ένα γουόκ ή τηγάνι σε δυνατή φωτιά μαγειρεύουμε το χοιρινό μέχρι να πάρει χρώμα και να μην είναι ροζ...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook