14.12.2019

  • Βάζουμε τις γλυκοπατάτες σε ταψί φούρνου περασμένο με λαδόκολλα, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και πάπρικα.

  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις, στους 200°C για 40 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα.

  • Προσθέτουμε το σκόρδο, σοτάρουμε για 1 λεπτό και ρίχνουμε την στραγγισμένη φάβα.

  • Όταν πάρει βράση, χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 30-40 λεπτά.

20/11/19 15:27

Φάβα με ψητές γλυκοπατάτες & κολοκυθόσπορους FOODSAVER

Μουλιάζουμε την φάβα σε μπολ με κρύο νερό για περίπου 30 λεπτά και στραγγίζουμε. Βάζουμε τις γλυκοπατάτες σε ταψί φούρνου περασμένο με λαδόκολλα, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και πάπρικα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook