06.12.2019

  • Βάζουμε τη φάβα μας να μουλιάσει σε κρύο νερό και αφήνουμε για δύο ώρες περίπου.

  • Κόβουμε το μισό κρεμμύδικαι το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό και την φάβα, την οποία έχουμε σουρώσει, για να βράσει.

  • Αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να χυλώσουν και ξαφρίζουμε όταν χρειαστεί.

  • Ψιλοκόβουμε το άλλο μισό κρεμμύδι και σερβίρουμε τη φάβα μας με λίγο ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, το κρεμμύδι καιμαϊντανό.

30/10/19 10:43

Φάβα

Βάζουμε τη φάβα μας να μουλιάσει σε κρύο νερό και αφήνουμε για δύο ώρες περίπου. Κόβουμε το μισό κρεμμύδι και το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό και την φάβα, την οποία έχουμε σουρώσει, για να βράσει. Αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να χυλώσουν και ξαφρίζουμε όταν χρειαστεί. Αλατίζουμε,...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook