22.09.2019

  • Βάζουμε τα φασόλια σε ένα μπολ με πολύ νερό και 1 πρέζα αλάτι για να φουσκώσουν.

  • Μόλις πάρει μια βράσει τα ξαναστραγγίζουμε και προσθέτουμε ξανά στην κατσαρόλα κρύο νερό που να τα σκεπάζει και τα βράζουμε για μιάμιση ώρα περίπου ή μέχρι να είναι έτοιμα αλλά να κρατάνε λίγο.

  • Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες ή όλο το βράδυ.

  • Αφού μαλακώσουν, προσθέτουμε τα καρότα, το σέλερι, τις ντομάτες και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί η υγρασία από τα λαχανικά μας.

04/09/19 09:55

Φασόλια γίγαντες πλακί

Βάζουμε τα φασόλια σε ένα μπολ με πολύ νερό και 1 πρέζα αλάτι για να φουσκώσουν. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες ή όλο το βράδυ. Έπειτα, τα βγάζουμε, τα πλένουμε καλά, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα με κρύο νερό που να τα σκεπάζει καλά. Μόλις πάρει...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook