19.01.2021

  • Σε δύο ή τρεις εβδομάδες, θα δούμε νέα αναζωπύρωση της πυρκαγιάς, προειδοποίησε ο διευθυντής Αμερικανικού Ινστιτούτου Λοιμωδών Νοσημάτων και ένας από τους πλέον σεβαστούς επιστήμονες των ΗΠΑ στο δίκτυο ABC.

  • Αυτό το σαββατοκύριακο, με όλες αυτές τις μετακινήσεις, μας ανησυχεί, δήλωσε ο αναπληρωτής γραμματέας Υγείας Μπρετ Τζιρουά στο CNN.

  • Η χώρα με τους περισσότερους θανάτους στον κόσμο, περισσότερους των 266.000, οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεπέρασαν την Παρασκευή το φράγμα των 13 εκατομμυρίων κρουσμάτων, σύμφωνα με τον απολογισμό του Πανεπιστημίου Johns Hopkins.

  • Οι εισαγωγές στα νοσοκομεία έχουν αυξηθεί σε 46 αμερικανικές πολιτείες, ανάμεσά τους η Νεβάδα, το Οχάιο, η Πενσιλβάνια, σύμφωνα με στοιχεία της Washington Post.

30/11/20 08:40

Φάουτσι: Εκτόξευση των κρουσμάτων μετά τη Γιορτή των Ευχαριστιών

«Σε δύο ή τρεις εβδομάδες, θα δούμε νέα αναζωπύρωση της πυρκαγιάς», προειδοποίησε ο διευθυντής Αμερικανικού Ινστιτούτου Λοιμωδών Νοσημάτων και ένας από τους πλέον σεβαστούς επιστήμονες των ΗΠΑ στο δίκτυο ABC. Τουλάχιστον 1,1 εκατομμύριο άνθρωποι ταξίδεψαν αεροπορικώς εντός...

rikNews ·

Φάουτσι: Εκτόξευση των κρουσμάτων μετά τη Γιορτή των Ευχαριστιών

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook