23.10.2019

  • Όταν χυλώσει γύρω γύρω και στη μέση παραμένει al dente, ύστερα από περίπου 20-25′, ρίχνουμε ξανά στο ριζότο τις γαρίδες και τα σπαράγγια Foodsaver, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε για 1′.

  • Σε 1/2 φλ.καυτό ζωμό ρίχνουμε το σαφράν και αφήνουμε να σταθεί για λίγα λεπτά.

  • Ρίχνουμε σταδιακά το ζεστό ζωμό, κάθε φορά που προσθέτουμε πρέπει προηγουμένως να έχει πιει όλα τα υγρά του.

  • Σε δυνατή φωτιά και στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε 2 κ.σ λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι με προσοχή να μην πάρει χρώμα.

28/08/19 09:26

Φανταστικό ριζότο με γαρίδες Foodsaver, σπαράγγια και παρμεζάνα

Για το ριζότο με γαρίδες, κόβουμε τα σπαράγγια σε κομμάτια 2-3 εκ. Ζεσταίνουμε τις 2 κ.σ λάδι και ροδίζουμε τις γαρίδες με τα σπαράγγια για 2-3′. Τα βγάζουμε σε μπολ. Κρατάμε μερικές κορυφές σπαραγγιών για το γαρνίρισμα. Σε 1/2 φλ. καυτό ζωμό ρίχνουμε το σαφράν και...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook