01.11.2020

  • Για τη γέμιση: Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το γάλα, το κορν φλάουερ, τη ζάχαρη και τα μήλα και βράζουμε για 10 λεπτά μέχρι να ψηθούν.

  • Μόλις κοχλάσει, αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.

  • Για τη ζύμη: Σε ένα μπολ, βάζουμε τα δυο είδη βουτύρου, το αλεύρι και το αλάτι και τα ριζιάζουμε.

  • Για τη συναρμολόγηση: Αλευροβουτυρώνουμε μία ταρτιέρα με στρογγυλή βάση και την αφήνουμε στην άκρη.

16/01/20 00:02

Φανταστική μηλόπιτα

Για τη γέμιση: Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το γάλα, το κορν φλάουερ, τη ζάχαρη και τα μήλα και βράζουμε για 10 λεπτά μέχρι να ψηθούν. Μόλις κοχλάσει, αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Αφήνουμε στην ‘άκρη να κρυώσει πολύ...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook