21.10.2019

  • Σε ένα μεγάλο μπολβάζουμε το λάδι, τον χυμό πορτοκαλιού, τη ζάχαρη και την κανέλακαι ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.

  • Μεταφέρουμε σε ένα βουτυροαλευρωμένο ταψί και ψήνουμε για 1 ώρα περίπου.

  • Πριν βγάλουμε τη φανουρόπιτα από το φούρνο, τσεκάρουμε το κέντρο της με μαχαίρι, να βεβαιωθούμε ότι ψήθηκε σωστά.

27/08/19 08:54

Φανουρόπιτα

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το λάδι, τον χυμό πορτοκαλιού, τη ζάχαρη και την κανέλα και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το νερό με το Baking Powder και ανακατεύουμε με...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook