06.12.2019

  • Στη συνέχεια ρίχνουμε τις φακές μαζί με το ζωμό τους , μισοσκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 20-25 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν οι φακές, να βράσει το κριθαράκι.

  • Σερβίρονται με λαχανικά εποχής, γιαούρτι, μαύρες ελιές και αυγό τηγανητό.

29/08/19 11:03

Φακές μουτζέντρα

Βάζουμε τις φακές σε ένα τρυπητό ,τις καθαρίζουμε και τις  πλένουμε. Έπειτα, τις ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα με κρύο νερό (1 λίτρο) που να τις σκεπάζει καλά και τις βράζουμε για 10-15 λεπτά περίπου μέχρι να μισοψηθούν. Παράλληλα, σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook