29.05.2022

  • Αρχικά ο ιός βρέθηκε στην Κίνα και εν συνεχεία σε όλο τον πλανήτη, αφαιρώντας ζωές, δοκίμαζοντας τις αντοχές κάθε χώρας στην υγεία και την οικονομία.

  • Περίπου 90 για να έχετε την αίσθηση της οικονομικής στέρησης που προκαλείται από τη μεγάλη ύφεση και στα 80 για να διατηρήσετε οποιαδήποτε μνήμη του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και των φρικαλεοτήτωντου.

  • Όπως σημειώνεται στον επίσημο λογαριασμό του περιοδικού στο intsagram υπήρξαν χειρότερα χρόνια στην ιστορία των ΗΠΑ και σίγουρα χειρότερα χρόνια στην παγκόσμια ιστορία, αλλά οι περισσότεροι από εμάς που ζούμε σήμερα δεν έχουμεδει κάτι τέτοιο.

  • Η επιλογή των υπεύθυνων του περιοδικού σχετίζεται με την πανδημία του κορωνοϊού που συνεχίζει να υπάρχει παντού, αφήνοντας πίσω της 1,5 εκατ.νεκρούς έως σήμερα.

06/12/20 16:40

Εξώφυλλο Time: 2020 η χειρότερη χρονιά της ιστορίας

Αρχικά ο ιός "βρέθηκε" στην Κίνα και εν συνεχεία σε όλο τον πλανήτη, αφαιρώντας ζωές, δοκίμαζοντας τις αντοχές κάθε χώρας στην υγεία και την οικονομία. Η επιλογή των υπεύθυνων του περιοδικού σχετίζεται με την πανδημία του κορωνοϊού που συνεχίζει να υπάρχει παντού, αφήνοντας...

rikNews ·

Εξώφυλλο Time: 2020 η χειρότερη χρονιά της ιστορίας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook