15.12.2019

  • Μεταξύ των αποβλήτων είναι πλαστικά μπουκάλια και ποτήρια, σακούλες ακόμη και σαγιονάρες.Έναδυσάρεστο θέαμα αντίκρισαν αξιωματούχοι στο εθνικό πάρκο της Ινδονησίας.

  • Πέντε ασιατικές χώρες, η Κίνα, η Ινδονησία, οι Φιλιππίνες, το Βιετνάμ και η Ταϊλάνδη, ευθύνονται για το εξήντα τοις εκατό των πλαστικών αποβλήτων που διαρρέουν στους ωκεανούς, σύμφωνα με έκθεση περιβαλλοντικής οργάνωσης για το 2015.

  • Μια φάλαινα μήκους εννιάμιση μέτρων σε προχωρημένη αποσύνθεση, στο στομάχι της οποίας εντοπίστηκαν σχεδόν έξι κιλά πλαστικών αποβλήτων.

  • Πρόκειται για περισσότερα από 115 πλαστικά ποτήρια, είκοσι πέντε πλαστικές σακούλες, δύο σαγιονάρες και πάνω από χίλια μικρότερα κομμάτια πλαστικού, που ενισχύουν τις ανησυχίες των περιβαλλοντολόγων για τη ρύπανση των ωκεανών με πλαστικό.

20/11/18 22:20

Έξι κιλά από πλαστικά απόβλητα στην κοιλιά νεκρής φάλαινας

Μεταξύ των αποβλήτων είναι πλαστικά μπουκάλια και ποτήρια, σακούλες ακόμη και σαγιονάρες. Ένα δυσάρεστο θέαμα αντίκρισαν αξιωματούχοι στο εθνικό πάρκο της Ινδονησίας. Μια φάλαινα μήκους εννιάμιση μέτρων σε προχωρημένη αποσύνθεση, στο στομάχι της οποίας εντοπίστηκαν σχεδόν...

rikNews ·

Έξι κιλά από πλαστικά απόβλητα στην κοιλιά νεκρής φάλαινας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook