22.05.2018

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Η Αθηνά Οικονομάκου τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Κύπρο, καθώς ήταν η παρουσιάστρια των Stoli Awards 2016, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, 19 Μάϊου, στη Λευκωσία.

  • Όπως θα δείτε και σε βίντεο που αναρτήθηκε στο instagram από τη στιλίστριά της, η Αθηνά Οικονομάκου έλεγε χαριτολογώντας πως εκείνη είναι η διάσημη, μιας και κανείς δεν την αναγνώριζε.

  • [vid] Χριστιάνα Αριστοτέλους: Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά ο γάμος της με τον Εφραίμ; Κωνσταντίνα Ευριπίδου – Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Η αμήχανη στιγμή και η τρυφερή αγκαλιά στο στούντιο του MegaOne!

  • (pic) Άντρεα Κυριάκου: Στην Πάφο με τις φίλες της για το hens party!

19/05/17 20:59

Έξαλλη η Αθηνά Οικονομάκου! Κανείς δεν την αναγνώριζε στην Κύπρο [vid]

Στην Κύπρο ταξίδεψε η Αθηνά Οικονομάκου και αυτό που της έτυχε δεν μπορούσε με τίποτα να το δεχθεί! Η γνωστή ηθοποιός τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο νησί μας, διότι παρουσίαζε τα "Stoli Awards 2016", τα οποία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (19/5) στη Λευκωσία. Όπως...

newsit cyprus ·

Έξαλλη η Αθηνά Οικονομάκου! Κανείς δεν την αναγνώριζε στην Κύπρο [vid]

newsit cyprus

Έξαλλη η Αθηνά Οικονομάκου στην Κύπρο – Δεν την αναγνώριζε κανείς! [βίντεο]

Η Αθηνά Οικονομάκου τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Κύπρο, καθώς ήταν η παρουσιάστρια των Stoli Awards 2016, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, 19 Μάϊου, στη Λευκωσία.

I Love Style ·

Έξαλλη η Αθηνά Οικονομάκου στην Κύπρο – Δεν την αναγνώριζε κανείς! [βίντεο]

I Love Style

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook