15.09.2019

  • Δίχως αμφιβολία, στην άνοδο των ποσοστών των ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων υποβοήθησε η πιθανότητα συμμετοχής της Βρετανίας στις Ευρωεκλογές, η οποία αναμένεται να διαμορφώσει μια πιο ευρωσκεπτικιστική τάση εντός του μελλοντικού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

  • Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ακόμα μεγαλύτερες απώλειες αναμένεται να υποστεί η Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (S&D), η οποία σε σχέση με τις Ευρωεκλογές του 2014 αναμένεται να απολέσει πέραν των 56 εδρών.

  • Συγκεκριμένα, οι Πράσινοι-Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία (G/EFA) χάνουν μόλις τρεις έδρες, ενώ η Συμμαχία Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών στην Ευρώπη (ECR) έχει απώλειες επτά εδρών.

  • Συγκεκριμένα, το La Republique En Marche!του Προέδρου της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν, προβλέπεται ότι θα ενταχθεί στο ALDE και συμπεριλαμβάνεται στις δημοσκοπήσεις, δίνοντας μια ώθηση στα ποσοστά των Φιλελευθέρων.

21/04/19 18:09

Ευρωεκλογές ανακατατάξεων

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ EUROPE ELECTS ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. Η «ΕΚΠΛΗΞΗ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook