21.11.2019

  • Αυτή την εβδομάδα θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί του 64ου διαγωνισμού της Eurovision στο Τελ Αβίβ, την Τρίτη και την Πέμπτη, πριν από τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού το Σάββατο.

  • Είμαι πραγματικά χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ , δήλωσε η εκπρόσωπος της Κύπρου, Τάμτα, η πρώτη από τους συμμετέχοντες που περπάτησε στον πορτοκαλί χαλί, που πλαισιωνόταν από τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που καλύπτουν το γεγονός.

  • Ανησυχίες είχαν εγερθεί πριν από την έναρξη του διαγωνισμού, ύστερα από την αύξηση της διασυνοριακής βίας μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων μαχητών στη Γάζα.

  • Τα τέσσερα μέλη του Πολωνικού συγκροτήματος Tulia έκαναν μια μικρή επίδειξη του φολκλορικού στιλ που χαρακτηρίζει το τραγούδι τους προς τέρψη του κοινού.

13/05/19 12:55

Eurovision: σε «πορτοκαλί χαλί» οι διαγωνιζόμενοι

Αυτή την εβδομάδα θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί του 64ου διαγωνισμού της Eurovision στο Τελ Αβίβ, την Τρίτη και την Πέμπτη, πριν από τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού το Σάββατο. Αντί για το παραδοσιακό κόκκινο χαλί, ένα πορτοκαλί χαλί, το οποίο ταιριάζει με το λογότυπο της...

rikNews ·

Eurovision: σε «πορτοκαλί χαλί» οι διαγωνιζόμενοι

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook