19.09.2019

  • Οι βραβευθέντες θα τιμηθούν στην υψηλού προφίλ Τελετή Απονομής των Ευρωπαϊκών Βραβείων για την Πολιτιστική Κληρονομιά, στις 29 Οκτωβρίου στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για την Πολιτιστική Κληρονομιά.

  • Το ελληνικό Πρόγραμμα Μονοπάτια Πολιτισμού είναι, σύμφωνα με την Κομισιόν, ένα ολοκληρωμένο, πολυεπιστημονικό πρόγραμμα επιλογής, συντήρησης, καθαρισμού, σηματοδότησης και σύνδεσης δημόσιων μονοπατιών σε περιοχές ιδιαίτερης περιβαλλοντικής ή πολιτιστικής σημασίας στην Ελλάδα.

  • Στη Νάξο το χρηματικό έπαθλο του Βραβείου της ΕΕ για την Πολιτιστική Κληρονομιά / Βραβείο Europa Nostra για την αποκατάσταση του ναού της Αγ.

  • Το πρόγραμμα, που δημιουργήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, υλοποιείται με σχετικά μέτρια επένδυση σε σχέση με τα πολλαπλά, μετρήσιμα οφέλη.

21/05/19 21:33

Εuropa Nostra: Το «Μονοπάτια Πολιτισμού» ανάμεσα στους νικητές των βραβείων

Η Europa Nostra, το κορυφαίο ευρωπαϊκό δίκτυο για την πολιτιστική κληρονομιά, οι νικητές των Ευρωπαϊκών Βραβείων για την Πολιτιστική Κληρονομιά / Βραβείων Europa Nostra 2019, τη διάκριση με το μεγαλύτερο κύρος στο συγκεκριμένο πεδίο, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα...

rikNews ·

Εuropa Nostra: Το «Μονοπάτια Πολιτισμού» ανάμεσα στους νικητές των βραβείων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook