26.05.2020

  • Τα φάρμακα αυτά θα περιλαμβάνονται στον Κατάλογο Φαρμακευτικών Προϊόντων, ο οποίος αυτήν την περίοδο ετοιμάζεται από τον ΟΑΥ κατόπιν εισήγησης της σχετικής επιστημονικής επιτροπής.

  • Μόνο με συνταγή Το ΓεΣΥ καλύπτει μόνο συνταγογραφούμενα φάρμακα, δηλαδή φάρμακα για τα οποία, βάσει νομοθεσίας, απαιτείται ιατρική συνταγή για να τα πάρει κάποιος από το φαρμακείο.

  • Όπως δήλωσε στη Σημερινή ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας, Κώστας Κωνσταντίνου, οι κανονισμοί θα συζητηθούν την ερχομένη Πέμπτη και θα προωθηθούν προς ψήφιση στη μεθεπόμενη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής στις 5 Απριλίου.

  • Παραδείγματα Πρακτικά, μετά την εξασφάλιση συνταγής από ιατρό, ο δικαιούχος θα μπορεί να προμηθευτεί τα φάρμακά του από οποιοδήποτε φαρμακείο, παρουσιάζοντας τη συνταγή στον φαρμακοποιό.

24/03/19 18:15

Έτσι θα παίρνουμε φάρμακα

ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΕΣΥ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΝΑΙ» ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΧΩΡΕΙ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο δικαιούχος θα καταβάλλει ένα ευρώ για κάθε φάρμακο Στις περιπτώσεις που ο δικαιούχος επιλέγει ακριβότερο φάρμακο, θα καταβάλλει τη διαφορά...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook