21.11.2019

  • Μιλούσε ενώπιον των επικεφαλής των ξένων διπλωματικών αποστολών στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια δεξίωσης στην αμερικανική πρεσβεία με την ευκαιρία της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

  • Η συμπεριφορά της Τουρκίας, είπε, επηρεάζει δυσμενώς την προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη με πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών, για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό.

  • Η πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών, στη Λευκωσία, Τζούντιθ Γκάρπερ, έστειλε το μήνυμα ότι η Ουάσιγκτον ανησυχεί βαθύτατα από την εξαγγελθείσα πρόθεση της Άγκυρας να αρχίσει γεώτρηση κοντά στην Κύπρο.

  • Η Αμερικανίδα διπλωμάτης μετέφερε, ακόμη, την θέση των Ηνωμένων Πολιτειών ότι στηρίζουν το δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας να αξιοποιήσει τον φυσικό της πλούτο.

07/06/19 09:04

Eτοιμότητα του ΠτΔ για επανέναρξη των συνομιλιών

Μιλούσε ενώπιον των επικεφαλής των ξένων διπλωματικών αποστολών στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια δεξίωσης στην αμερικανική πρεσβεία με την ευκαιρία της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Η συμπεριφορά της Τουρκίας, είπε, επηρεάζει δυσμενώς την προσπάθεια που βρίσκεται...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook