20.02.2020

  • Ο Τζον Μπόλτον ανέφερε ότι οι Βρετανοί Αξιωματούχοι, του μετέφεραν την αποφασιστικότητα του Λονδίνου να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την 31η Οκτωβρίου.

  • Το κεφαλαιώδες ζήτημα της εμπορικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών βρέθηκε στο επίκεντρο τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν, νωρίτερα σήμερα, ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο Βρετανός Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

  • Σημείωσε, παράλληλα, ότι Ηνωμένες Πολιτείες και Βρετανία θα μπορούσαν να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες ανά τομέα, τονίζοντας ότι απώτερος στόχος είναι μια ολοκληρωμένη εμπορική σχέση.

  • Στο μεταξύ, δημοσκόπηση για λογαριασμό της Βρετανικής εφημερίδας Telegraph, κατέδειξε ότι το 54% των Βρετανών, τάσσεται κατηγορηματικά υπέρ της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έστω κι' αν δεν επιτευχθεί συμφωνία με τις Βρυξέλλες.

13/08/19 09:42

Ετοιμότητα ΗΠΑ για στήριξη άτακτου Brexit

Μιλούσε, ύστερα από συνάντηση με υψηλόβαθμους αξιωματούχους του Πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον. Ο Τζον Μπόλτον ανέφερε ότι οι Βρετανοί Αξιωματούχοι, του μετέφεραν την αποφασιστικότητα του Λονδίνου να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την 31η Οκτωβρίου. Σημείωσε, παράλληλα,...

rikNews ·

Ετοιμότητα ΗΠΑ για στήριξη άτακτου Brexit

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook