12.08.2020

  • Πρόκειται για τα θέματα της κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας, είπε ο Πενς στην πολυαναμενόμενη ομιλία του στο Κέντρο Γουίλσον της Ουάσινγκτον για τις σχέσεις Ουάσινγκτον-Πεκίνου.

  • Νωρίτερα, ο Πενς εξαπέλυσε επίθεση στην Κίνα, κατηγορώντας την ότι περιστέλλει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες στο Χονγκ Κονγκ, επικρίνοντας τη στάση του Πεκίνου αλλά επιμένοντας ταυτόχρονα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν επιδιώκουν την αντιπαράθεση.

  • Παραμένει αισιόδοξος ότι όχι μόνο θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την Φάση 1, αλλά θα προχωρήσουμε και στα θεσμικά ζητήματα τα οποία περιέγραψα πέρσι και για τα οποία μίλησα ήδη σήμερα.

  • Ο Πενς σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε η Κίνα τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που συνεχίζονται εδώ και τέσσερις μήνες στο Χονγκ Κονγκ.

25/10/19 00:42

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Αισιοδοξία Πενς για θετική έκβαση στις εμπορικές διαπραγματεύσεις με την Κίνα

"Ο πρόεδρος (Ντόναλντ) Τραμπ πιστεύει ότι η Κίνα θέλει να πετύχει μια συμφωνία. Παραμένει αισιόδοξος ότι όχι μόνο θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την Φάση 1, αλλά θα προχωρήσουμε και στα θεσμικά ζητήματα τα οποία περιέγραψα πέρσι και για τα οποία μίλησα ήδη σήμερα. Πρόκειται...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook