06.06.2020

  • Ο Ερντογάν ανέφερε, επίσης, ότι συνομίλησε τηλεφωνικώς με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και με ηγέτες κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  • Ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι εάν το χρονοδιάγραμμα των 120 ωρών ολοκληρωθεί με επιτυχία, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν με τον οποίο θα συζητήσει μία ξεχωριστή διαδικασία.

  • Πάντως, παρά την εκεχειρία, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοίνωσε σήμερα ότι πέντε άμαχοι έχασαν τη ζωή τους στη βόρεια Συρία, κατά τη διάρκεια αεροπορικών βομβαρδισμών της Τουρκίας, κοντά στην κωμόπολη Ρας αλ Αϊν.

  • Υποστήριξε, μάλιστα, πως έλαβε υποσχέσεις ότι η αποχώρηση από την περιοχή των τρομοκρατών, όπως αποκάλεσε τους Κούρδους, θα γίνει υπό την ηγεμονία της Τουρκίας.

18/10/19 16:34

Ερντογάν: Ξεκίνησε η αποχώρηση του YPG

Ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι εάν το χρονοδιάγραμμα των 120 ωρών ολοκληρωθεί με επιτυχία, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν με τον οποίο θα συζητήσει μία ξεχωριστή διαδικασία. Ο Ερντογάν ανέφερε, επίσης, ότι συνομίλησε τηλεφωνικώς με τον Αμερικανό...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook