10.07.2020

  • Σε παγκόσμιο κέντρο υγείας μετατράπηκε η Κωνσταντινούπολη με την ίδρυση του νέου νοσοκομείου Μπασάκσεχιρ, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος,, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τα εγκαίνια σήμερα του έργου, που αποτελεί προϊόν τουρκο-ιαπωνικής κοινοπραξίας.

  • Στην ομιλία του ο Ιάπωνας Πρωθυπουργός δήλωσε συγκεκριμένα ότι το νοσοκομείο Μπασάκσεχρι το οποίο είναι εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία είναι ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Τουρκίας.

  • Ανέφερε ότι ενώ ο σχεδιασμός ήταν να ξεκινήσει την λειτουργία του τον Ιούνιο, με εντολή του Τούρκου Προέδρου αποφαφίστηκε να τεθεί σε λειτουργία νωρίτερα και να χρησιμοποιηθεί ως νοσοκομείο αναφοράς εν μέσω πανδημίας.

  • “Θέλουμε να συνεργαστούμε με την Τουρκία σε διάφορους τομείς”, ανέφερε ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, προσθέτοντας πως μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση θα αναλάβουν πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των διμερών τους σχέσεων.

21/05/20 19:46

Ερντογάν: Σε παγκόσμιο κέντρο υγείας μετατράπηκε η Κωνσταντινούπολη

Σε παγκόσμιο κέντρο υγείας μετατράπηκε η Κωνσταντινούπολη με την ίδρυση του νέου νοσοκομείου Μπασάκσεχιρ, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος,, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τα εγκαίνια σήμερα του έργου, που αποτελεί προϊόν τουρκο-ιαπωνικής κοινοπραξίας. Ο Ιάπωνας Πρωθυπουργός Σίντο...

rikNews ·

Ερντογάν: Σε παγκόσμιο κέντρο υγείας μετατράπηκε η Κωνσταντινούπολη

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook