25.05.2022

  • Η Ericsson παρουσίασε τις τελευταίες καινοτομίες της τεχνολογίας, αναλύοντας την ανάγκη τους για υποδομή στη CES2017, στο Λας Βέγκας.

  • Οι παρευρισκόμενοι στην έκθεση CES είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν διαδραστικές αθλητικές εμπειρίες, παρακολουθώντας βίντεο από την οπτική εντός οχήματος σε υψηλή ποιότητα, Εικονική Πραγματικότητα (VR), και Επαυξημένη Πραγματικότητα (AR).

  • Συνεργάτες όπως η Intel, η Qualcomm και η Volvo Cars επέξειξαν τις καινοτόμες λύσεις που έχουν συνδημιουργήσει με την Ericsson.

  • Στο περίπτερό της η Ericsson πραγματοποίησε περισσότερες από 30 επιδείξεις νέων και αναδυόμενων τεχνολογιών, ενώ επέδειξε και τη βελτιωμένη εμπειρία των ατόμων, έπειτα από δοκιμές των πιο σύγχρονων δικτύων και πλατφορμών.

16/01/17 14:35

Ericsson@CES 2017. Πώς το 5G θα αλλάξει τον τρόπο ζωής και εργασίας μας

Η Ericsson παρουσίασε τις τελευταίες καινοτομίες της τεχνολογίας, αναλύοντας την ανάγκη τους για υποδομή στη CES2017, στο Λας Βέγκας. Με βάση τη θεματολογία της «Κάνοντας το 5Gπραγματικότητα», η Ericsson παρουσίασε στους παρευρισκόμενους τους τρόπους με τους οποίους τα δίκτυα,...

Digital Life ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook