09.04.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Δεν έγινε σαφές εάν έχει προσβληθεί μόνο ένα μέλος της οικογένειας αυτής, ή πόσα μέλη της ταξίδεψαν στα ΗΑΕ.

  • Όλοι οι ασθενείς δούλευαν στο ίδιο εργοστάσιο Τέσσερα είναι μέχρι στιγμής τα εξακριβωμένα περιστατικά ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον νέο κινεζικό κοροναϊό στη Γερμανία.

  • Όλοι οι ασθενείς εργάζονται στο ίδιο τμήμα της εταιρίας εξαρτημάτων αυτοκινητοβιομηχανίας Webasto, η οποία έχει έδρα το Λάντσμπεργκ της Βαυαρίας.

  • Δέκα ακόμη περιστατικά εξετάστηκαν στην Κάτω Σαξονία, μεταξύ προσώπων που είχαν επισκεφθεί την Κίνα, χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάποιος φορέας του κοροναϊού.

29/01/20 13:45

Εργαστηριακή καλλιέργεια του κοροναϊού.Ελπίδες για εμβόλιο

Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Λοιμώξεων και Ανοσίας Πίτερ Ντόχερτι στην Μελβούρνη ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν το δείγμα αυτό, το οποίο δημιουργήθηκε από έναν ασθενή που είχε προσβληθεί, στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και σε εργαστήρια στον κόσμο. "Αυτό είναι ένα βήμα,...

rikNews ·

Εργαστηριακή καλλιέργεια του κοροναϊού.Ελπίδες για εμβόλιο

rikNews

Πρώτο κρούσμα κοροναϊού στα ΗΑΕ.

Δεν έγινε σαφές εάν έχει προσβληθεί μόνο ένα μέλος της οικογένειας αυτής, ή πόσα μέλη της ταξίδεψαν στα ΗΑΕ. Τέσσερα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κοροναϊού στην Γερμανία. Όλοι οι ασθενείς δούλευαν στο ίδιο εργοστάσιο Τέσσερα είναι μέχρι στιγμής τα εξακριβωμένα...

rikNews ·

Πρώτο κρούσμα κοροναϊού στα ΗΑΕ.

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook