20.10.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου εξέπνευσε σε δικαστήριο του Καΐρου, λίγο μετά τη λήξη ακροαματικής διαδικασίας σε υπόθεση για την οποία δικαζόταν.

  • Το Υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου έχει διατάξει τις δυνάμεις ασφαλείας να βρίσκονται σε ύψιστη επιφυλακή, υπό τον φόβο έντονων αντιδράσεων από τους υποστηρικτές του Μόρσι.

  • Έδωσε επίσης οδηγίες σε ειδική επιτροπή, υπό τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, για την ετοιμασία έκθεσης ως προς τα αίτια θανάτου του Μοχάμεντ Μόρσι.

  • Ο Αιγύπτιος επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας όρισε ομάδα εισαγγελέων για να διερευνήσουν το περιστατικό, με τη λήψη υλικού από τις κάμερες παρακολούθησης στο δικαστήριο, καθώς και συνεντεύξεων από παρισταμένους στη δίκη.

18/06/19 11:46

Ερευνώνται οι συνθήκες θανάτου του Μ. Μόρσι

Ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου εξέπνευσε σε δικαστήριο του Καΐρου, λίγο μετά τη λήξη ακροαματικής διαδικασίας σε υπόθεση για την οποία δικαζόταν. Ο Αιγύπτιος επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας όρισε ομάδα εισαγγελέων για να διερευνήσουν το περιστατικό, με τη λήψη υλικού από...

rikNews ·

Ερευνώνται οι συνθήκες θανάτου του Μ. Μόρσι

rikNews

Αίγυπτος: αναταραχή προκαλεί ο θάνατος του Μ. Μόρσι

Το πτώμα του μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε νοσοκομείο του Καΐρου και παραμένει φρουρούμενο. Το Υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου έχει διατάξει τις δυνάμεις ασφαλείας να βρίσκονται σε ύψιστη επιφυλακή, υπό τον φόβο έντονων αντιδράσεων από τους υποστηρικτές...

rikNews ·

Αίγυπτος: αναταραχή προκαλεί ο θάνατος του Μ. Μόρσι

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook