14.08.2020

  • Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας, το 75% της κοινής γνώμης θεωρεί ότι τα μέτρα ήταν μάλλον εκείνα που έπρεπε, το 17% πιστεύει ότι ήταν μάλλον υπερβολικά, ενώ το 6% τα κρίνει ως μάλλον ανεπαρκή.

  • Επίσης, κατά συντριπτική πλειοψηφία, σε ποσοστό 88%, οι ερωτηθέντες υποστηρίζουν ότι οι κυβερνήσεις οφείλουν να σώσουν όσες περισσότερες ζωές γίνεται, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πληγεί η οικονομία.

  • Υπέρ της διάσωσης των θέσεων εργασίας και της οικονομίας, έστω και με τίμημα την απώλεια ανθρωπίνων ζωών, τάσσεται μόλις το 8%, ενώ το 4% δεν έχει καταθέσει τη γνώμη του.

  • Στο ερώτημα για την προέλευση του κορονοϊού, το 37% πιστεύει ότι έχει αναπτυχθεί σκόπιμα σε κάποιο εργαστήριο και το 36% ότι είναι αποτέλεσμα φυσικής εξέλιξης.

14/07/20 09:51

Έρευνα ΡΙΚ: Η Κυβέρνηση στη διάρκεια της πανδημίας έλαβε τα ενδεικνυόμενα μέτρα

Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας, το 75% της κοινής γνώμης θεωρεί ότι τα μέτρα ήταν μάλλον εκείνα που έπρεπε, το 17% πιστεύει ότι ήταν μάλλον υπερβολικά, ενώ το 6% τα κρίνει ως μάλλον ανεπαρκή. Το 2% των ερωτηθέντων δεν εξέφρασε οποιανδήποτε άποψη. Επίσης, κατά συντριπτική...

rikNews ·

Έρευνα ΡΙΚ: Η Κυβέρνηση στη διάρκεια της πανδημίας έλαβε τα ενδεικνυόμενα μέτρα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook